Imagini si cuvinte (15)


Acesta este un parfum care imi place; cand prajesc boabele de cafea in apropierea casei mele ma reped sa deschid usa pentru a savura aroma. (Jean Jacques Rousseau)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nici o cafea nu poate avea gust bun daca nu bucura mai intai narile cu o aroma dulce (Henry Ward Beecher)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ce dulce este cafeaua! Mai dragatoasa decat o mie de saruturi, mai dulce decat vinul muscat!  Johann Sebastian Bach (Cantata Cafelei) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ciocolata, barbatii, cafeaua, unele lucruri trebuie sa fie cat mai bogate. Cred ca daca as fi femeie as folosi cafeaua ca parfum. (John Van Druten)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bea este omenesc, a bea cafea este divin. Daca as bea suficienta cafea as putea conduce lumea. In spatele fiecarei femei de succes sta destul de multa cafea. (Stephanie Piro)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comunicarea buna este la fel de stimulativa ca o cana de cafea neagra, si nu te va lasa sa dormi dupa aceea. (Anne Morrow Lindbergh)

 

 

 

 

 

 

Cafeaua este astfel pregatita incat ii face pe cei care o beau spirituali; nu exista nimeni care la iesirea din cafenea, dupa cateva cesti, sa nu se creada mai destept si mai sigur pe sine decat era cand intrase. (Charles de Secondat Montesquieu)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sambata dimineata imi luam cafeaua din cele mai bune magazine. Adesea era proaspat prajita si boabele mai erau calde. Cafeaua era nectarul si ambrozia mea, aveam grija de ea cu dragoste. O preparam cu atentie, macinand boabele cu grija. (Larie Colwin)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cafeaua iti ajunge in stomac, si imediat are loc o tresarire generala. Ideile incep sa se miste aidoma batalioanelor pe campul de lupta si incepe batalia. Amintirile vin in galop, in bataia vantului. Cavaleria usoara a comparatiilor soseste intr-un atac magnific, artileria logicii se grabeste cu munitiile, iar spiritul loveste ca un tintas de elita. Hartia se acopera treptat de cerneala, batalia scrisului incepe, iar la sfarsit totul se termina cu torente de cafea, praful de pusca al acestei lupte. (Honore de Balzac)

 

 

 

 

 

 

 

Molecule suave de Mocca iti agita sangele, fara a te incalzi; creierul primeste din partea cafelei o demonstratie de simpatie; munca devine mai usoara si mai placuta si te poti bucura in voie de bautura care te va pune pe picioare si iti va oferi o noapte calma si placuta (Printul Tallyrand)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cred ca omenirea poate face multe lucruri, dar nu pentru ca suntem destepti, ci pentru ca putem face cafea. (Flash Rosenberg)

 

 

 

 

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s