Iubirea vindeca


…o pagina oarecare din cartea Divine Healing a lui Andrew Murray care transmite unul dintre mesajele vitale dupa care este indicat sa ne conducem viata (cel mai important as zice eu), si anume – Iubirea este Tot

Eu cred ca rautatea din jur, furia, deprimarea si nelinistea, de fapt sunt dovezi ale lipsei de iubire. Exact cum explica Einstein intunericul sau frigul – nu ca stari existente in univers, ci intunericul il definea ca lipsa luminii iar frigul ca lipsa caldurii. Tot asa, nu cred ca exista persoana cu adevarat rea, malefica, persecutoare ci doar ca in viata respectivei fiinte exista o lipsa de iubire. Fie ca este vorba de iubirea de sine sau nevoia de a fi iubit de cineva.

Incercati sa iubiti si persoanele care nu va trateaza asa cum va asteptati deoarece daca ii iubiti doar pe cei care merita dragostea voastra, ce aveti de castigat de fapt?

In plus, cred ca iubirea este cel mai eficient medicament indiferent de afectiune…ofera acest „medicament” fara sa te astepti la o recompensa extrinseca.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s