Rezolutii pentru fiecare zi


Intotdeauna cand vrei sa te schimbi, sa adopti noi comportamente si un nou stil de viata, trebuie sa ai un plan bine pus la punct astfel incat sa-ti poti monitoriza progresul si sa te asiguri ca „nu uiti” de promisiunea facuta tie.

De exemplu, daca vrei sa devii o persoana mai pozitiva propune-ti ca in fiecare zi de luni sa zici un lucru frumos la cel putin 5 persoane (fie ca este vorba de un compliment sincer, o incurajare, un banc care sa-o binedispuna, etc.).

Marti poti sa-ti propui sa despistezi 5 lucruri frumoase din jurul tau (fie ca sunt la locul de munca, in drumul spre casa, intr-un pasaj citit, etc.).

Miercuri scrie-ti multumirile. Sigur gasesti cel putin 10 lucruri pentru care sa fi recunoscator si care s-au intamplat in ultima saptamana.

Propune-ti cate o activitate si pentru celelalte 4 zile ale saptamanii chiar daca la inceput iti va fi mai dificil. Vei vedea cum o data cu trecerea timpului aceste comportamente se vor automatiza si calitatea vietii tale va creste, practicandu-le. 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s