Imagini si cuvinte (17)


Trebuie să creezi o imagine de sine ca fiind o persoană ce este imună la dezamăgiri temporare sau la obstacole, care poate rezista vremurilor grele cu demnitate, calm şi încredere, şi care îşi poate reveni repede în faţa adversităţii.”

Dan Kennedy


Descoperirea succesului interior este cel mai bun, mai usor si de fapt, singurul de a obtine si de a te bucura de orice altceva in viata” – Spencer Johnson

“Daca ceea ce primesti iti poate fi furat, cine are puterea sa iti fure ceea ce daruiesti?”

Antoine de Saint-Exupery

“Ochii noştri nu sunt concepuţi pentru dispreţ, ci pentru a exprima cu ei chipul iubirii ce se căzneşte să iasă din sufletele noastre. Succesele nu ne sunt date spre a ne înfoia în pene, ca în mantiile statuilor, ci pentru a le transforma în dragoste, în dezvoltare şi în dăruire pentru cei din jur.

N. Steinhardt

“De la începutul timpurilor, Creatorul a pus în om tot felul de grăunţe, adică nişte calităţi, nişte virtuţi, nişteînsuşiri, nişte înzestrări. Dacă multe din aceste grăunţe nu au rodit până acum, înseamnă că nici un soare nu le-a încălzit şi luminat încă.”

Omraam Mikhael Aivanhov

Păstrează-ţi spiritul ca şi trupul, curat, pentru tine însuţi, nu pentru alţii. Opera ce ţi-e menit s-o îndeplineşti este propria ta fiinţă. Propria-ţi desăvârşire. Toate celelalte vin mai apoi.”

(Constantin Tsatsos)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s