Cei 5 pasi pentru indeplinirea tuturor dorintelor


De la dr. Wayne Dyer adunate:

1. Imagineaza-ti in termeni de „EU SUNT” ceea ce vrei sa se manifeste in viata ta.

ex: Eu sunt perfect sanatos. Eu sunt plin de incredere in sine/in fortele proprii.

2. Gandeste-te si comporta-te in asa fel in legatura cu ceea ce iti doresti ca si cum ar fi adevarat deja, ca si cum ar exista in realitate.

3. Simte ceea ce ai simti daca dorinta ti-ar fi indeplinita.

4. Ignora stimulii contrari credintelor tale legate de dorinta respectiva.

5. Foloseste cele 5 minute dinainte de adormire pentru a reprograma subconstientul. Nu te gandi ce nu a mers bine in ziua respectiva, nu insira grijile pe care le ai zi de zi, ci adu-ti in constienta sentimentul bucuriei indeplinirii dorintei.

Nota bene: Elimina orice gand de judecata, condamnare sau critica asupra semenilor, astfel incat cei 5 pasi de mai sus sa duca cat mai curand la manifestarea dorintelor tale.

Reclame

7 răspunsuri la „Cei 5 pasi pentru indeplinirea tuturor dorintelor

  1. Este adevarat, in urma cu 15-20 ani in timul zilei ( nu zilnic) faceam acest „exercitiu” imi ziceam o sa fiu: bogata, frumoasa, iubita… Si nu aveam decat 10-12 ani pe atunci si cred ca deoarece imi doream asa de mult acest lucru cand am crescut mare mi s-a indeplinit… De cateva luni am inceput alt exercitiu, de data asta seara inainte de culcare repet si imi imaginez in acelas timp ceea ce imi doresc si sper sa mi se implineasca. Bafta!

  2. Da,dar nu pot sa astept ani de zile 😦 am nevoie acuma ,si problema e ca dorinta mea este imposibila si nu stiu ce sa mai fac degeaba gandesc pozitiv daca nu se intampla nimic :((

    • Eu cred ca persistand in efectuarea acestor pasi poti sa-ti indeplinesti dorintele. Mai cred ca, afirmatiile pe care le dai subconstientului trebuie sa fie formulate astfel incat sa fie cat mai credibile pentru tine (si subconstientul tau). Decat sa zici „Eu sunt perfect sanatoasa.” mai bine zici „Pe zi ce trece sunt tot mai sanatoasa.” Daca tu crezi ceea ce zici cu atat mai mult o sa accepte si suconstientul afirmatia pe care i-o transmiti. Asta e secretul. Si restul pasilor fa-i asa cum sunt descrisi 🙂 Bafta! 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s