Haz de necazul femeilor


Priveste primele 2’20” din videoclipul de mai sus. Pe langa faptul ca ai ocazia sa-l vezi pe Bendeac (imi place de el pentru ca e un om care-si iubeste meseria, si asta se vede), il vezi pe Bendeac interpretand cateva motive prin care barbatii ne arata ca nu sunt interesati de noi.

In zilele noastre barbatul este supraestimat (no offence, guys). Noi trebuie sa ne dam peste cap ca sa le pastram viu interesul pentru noi. Cred ca este bine sa iti dai interesul si sa faci mici gesturi pentru a arata ca-ti pasa de celalalt si de relatie atata timp cat acest efort este depus de ambii parteneri.

Dr.psiholog Kelly Flanagan cautand ceva informatii pe Google a fost prost surprins de numarul de site-uri care indeamna femeile si le ofera sfaturi practice in ceea ce priveste aspectul prezentat mai sus. Indignat, se pune si scrie o scrisoare pentru fiica sa – desi aceasta este prea mica acum ca sa inteleaga sensul cuvintelor – pentru a se asigura ca ea nu va face ca majoritatea femeilor ci ca va cauta in primul rand cum sa se rasfete si pretuiasca pe ea si apoi pe omul de langa ea.

 

up2

 

Iata mai jos emotionantul mesaj al unui tata care fiica lui:

„Draga mea plăcinţică,
Nu demult, mama ta şi cu mine căutam un răspuns pe Google. Pe la jumătatea întrebării, ne-a apărut în faţă o listă cu cele mai populare căutări din lume. În vârful listei trona întrebarea „Cum să-l faci să rămână interesat de tine?”, iar acest lucru m-a şocat. Am răsfoit câteva dintre nenumăratele articole despre cum să fii sexy şi să faci sex, când să-i aduci o bere sau un sandwich şi despre căile prin care să-l faci să se simtă inteligent şi superior.

Şi m-am enervat, simţindu-mă frustrat de cele citite şi despre percepţia generală. Micuţa mea, nu este, n-a fost şi nu va fi niciodată treaba ta să-l menţii interesat.

Ci singura ta sarcină este să ştii adânc în sufletul tău că eşti demnă de interes.

Dacă te poţi încrede în valoarea ta astfel, vei fi atrăgătoare în cel mai important sens al cuvântului: vei atrage un băiat care este deopotrivă capabil de interes, dar și de dorință de a-și petrece viaţa investindu-l în tine.

Nu-mi pasă că îşi aşează coatele pe masă, atâta timp cât e absorbit de felul în care nasul tău se încreţeşte când zâmbeşti.

Nu-mi pasă dacă nu poate juca golf cu mine, câtă vreme se joacă cu copiii pe care i-ai dăruit.

Nu-mi pasă dacă nu este interesat de bani, atâta timp cât îşi urmează inima şi ea îl conduce întotdeauna înapoi la tine.

Nu-mi pasă dacă este puternic, atâta timp cât îţi oferă spaţiu să-ţi folosești forţa din inima ta.

Nu-mi pasă de felul în care votează, atâta timp cât te alege pe tine să ocupi locul de onoare în casa lui și în inima lui.

Nu-mi pasă de culoarea pielii lui, atâta timp cât pictează pânza vieţii voastre în culorile răbdării, sacrificiului, vulnerabilităţii şi duioşiei.

Nu-mi pasă dacă are o religie sau alta sau deloc, câtă vreme a fost crescut să aprecieze sacrul.

Aşa că, micuța mea, dacă o fi să dai peste un astfel de bărbat şi eu cu el nu vom avea nimic în comun, vom avea totuşi în comun cel mai important lucru: pe tine.

Al tău etern interesat bărbat,
Tata

 

bigpreview_Up, Carl Fredricksen, Ellie

Acestea fiind spuse, va doresc tuturor (si mie bineineles) o minunata poveste de dragoste ca a celor doi scumpi batranei din clipul de mai jos:

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s