Maria, cea mai stralucită femeie din istorie


maria-cea-mai-stralucita-educatoare-din-istorie_1_fullsizeIn aceasta sfanta zi a Bunavestirii va recomand o carte exceptionala care reprezinta o viziune a psihologiei, psihiatriei şi pedagogiei asupra celei mai vestite şi mai necunoscute femei din istorie – Sfanta Fecioara Maria.

Titlul cartii este: „Maria, cea mai stralucita educatoare din istorie.” si este scrisa de Augusto Cury.

Mai jos sunt cateva citate din aceasta carte divin inspirata:

Copilul crescut alături de ea avea să devină un om universal şi să se ofere ca sacrificiu pentru omenire. Acest copii complex şi admirabil, numit „Sfătuitorul Minunat, fiul lui Dumnezeu cel puternic, Prinţul păcii”, trebuia să aibă o mamă umană, cu o spiritualitate inteligentă, tolerantă şi flexibilă, capabilă să iubească şi să respecte oamenii de cele mai diferite culturi.”

 

orange-mandala-in-brown-gradient-background_270-157724.jpg

 

„El privea durerea din alta perspectivă. Nu voia ca oamenilor să ie fie teamă de necazuri. Teama înseamnă combustibil pentru suferinţă, o adânceşte şi o face insuportabilă, Iisus spera ca vicisitudinile inevitabile ale vieţii sa nu-i distrugă pe oameni, ci sa-i ajute să evolueze – dar o evoluţie care nu era doar pentru sine, ci una care să-i sature şi sa-i hrănească pe ceilalţi.

Nu voia ca cei care îl urmau sa devină modele spirituale, pentru a fi admiraţi şi elogiaţi, ci oameni care să se dăruiască celorlalţi…”

1344886638_0_icoana-maica-domnului-manastirea-nicula

Va doresc lectura placuta! (si autocunoastere si dezvoltare personala daca sunteti mame, urmand exemplul celei mai stralucite femei din istorie) 🙂

 

Cu drag,

Dana 🙂

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s