Surpriza in revista PARENTS!


parents_2015-09_seucanIn primul rand, vreau sa va multumesc dragi parinti, bunici si prieteni ai copiilor, pentru felul minunat in care ati primit audiobook-ul Invata-ti copilul sa invete aparut in februarie la Smartbox Family.

Este o adevarata onoare sa scriu pentru voi spre binele tuturor copiilor, iar faptul ca mi-ati apreciat atat de frumos munca, imi confirma ca sunt pe drumul cel bun. Va multumesc.

Oamenii minunati de la Smartbox Family si cei de la revista Parents va pun la dispozitie (in numarul de septembrie al revistei Parents) un „decupaj” din continutul audiobook-ului Invata-ti copilul sa invete. Daca ceva te retinea in a achizitiona audiobook-ul, poti arunca o privire in aceasta revista americana de renume (aparuta si la noi incepand cu luna iunie) si poti sa-ti faci o idee clara asupra audiobook-ului.

Despre revista Parents poti citi mai multe in urmatoarele articole:

Revista Parents vine in Romania!

Astazi se lanseaza revista Parents!

Ce mi-a mai placut in numarul din luna aceasta a fost:

Invata-l sa citeasca (cum sa cultivi dragostea pentru lectura incepand dinainte de varsta de 2 ani; prescolari; juniori)

5 lucruri pe care ar trebui sa le stii daca ai un copil cu „nevoi speciale”

Pune mana si invata! (este de fapt un articol prin care copilul este incurajat sa invete prin realizarea unor lucruri – learning by doing)

Sunt extrem de hilare perlele copiilor trimise de mamici sau tatici ca tine sau raspunsurile la intrebarile tematice care difera de la o luna la alta, de ex: „Ce a facut copilul tau cand nu erai atent/a?” unde parintii marturisesc poznele amuzante ale copiilor lor. 😀

Surpriza mea pentru voi din revista Parents din aceasta luna este fragmentul din lucrarea realizata cu mult drag si profesionalism (am inclus doar cunostinte si tehnici validate stiintific), Invata-ti copilul sa invete.

(In Satu Mare, gasiti numarul de septembrie doar la Auchan la standul de reviste, alaturi de numarul din august al revistei Parents.)

Cu drag,

Dana 🙂

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s