Prezentare

Initial, am vrut sa pun subtitlul acestui blog „Stiinta si iubirea din spatele copiilor fericiti.” Apoi mi-am dat seama ca nu sunt indreptatita sa dau lectii sau sfaturi de iubire parintilor deoarece acestia isi iubesc deja copiii pana la infinit, fara sa-i indemne cineva sa faca acest lucru. Asa ca o sa ma limitez doar la a prezenta stiinta si parerile personale (fondate tot pe baza stiintei si a experientei mele de parinte) din spatele copiilor fericiti. 🙂

Ma numesc Seucan (Onca) Daniela Teodora, insa poti sa-mi spui Dana. 🙂

Sunt mamica. O experienta minunata de invatare. Dumnezeu ne-a binecuvantat cu un copil frumos si luminos. 🙂

Datorita studiilor in psihologie detin competente in psihologie clinica si psihoterapie cognitiv-comportamentale. Urmez studiile Scolii Doctorale de Psihologie Cognitiva Aplicata investigand „Dezvoltarea morala si comportamentul deceptiv la prescolari (Profil doctorand).

Daca vrei sa vezi traseul meu profesional si educational viziteaza Profilul Linkedin.

Iubesc frumosul si fiecare zi este o provocare in a-l gasi in tot ceea ce ma inconjoara, in oameni si in natura.

Stiu ca suntem fiinte remarcabile dar ne auto-limitam in a trai o viata modesta din punct de vedere al bucuriei si implinirii sufletesti, si de aceea prin acest blog imi propun si sa va ghidez in auto-descoperirea adevaratului sine si gasirea bucuriei zilnice generate de tot ceea ce ne inconjoara.

Sper ca acest blog sa fie util si celor care vor sa se cunoasca mai bine si sa se dezvolte atat personal (mental, emotional, fizic si spiritual) cat si profesional, totodata bucurandu-se de viata si de binecuvantarile ei.

Cu drag,

Dana 🙂

PS: Ma puteti contacta via email: dana.seucan@gmail.com

“Fiinţa umană face parte integrantă dintr-un ansamblu mai mare, pe care noi îl numim Univers. Ea este limitată de timp şi spaţiu. Omul se experimentează pe sine, gândurile şi sentimentele sale, ca fiind separate de restul Universului, dar aceasta nu este decât o iluzie optică a conştiinţei sale. Această iluzie este un fel de închisoare în care trăim cu toţii şi care ne limitează la dorinţele noastre personale şi la afecţiunea pentru cele câteva persoane din jurul nostru. Misiunea noastră este de a ne elibera din această închisoare prin lărgirea cercului compasiunii astfel încât aceasta să îmbrăţişeze toate creaturile vii şi întreaga natură, în toată splendoarea ei. Chiar dacă nimeni nu poate realiza în totalitate acest lucru, însăşi încercarea de a-l transpune în practică ne conduce la eliberare şi reprezintă un fundament pentru siguranţa noastră interioară.”

Albert Einstein

Reclame

6 răspunsuri la „Prezentare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s